Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - 8 -

Καλημέρα σας!!!

Την περασμένη Παρασκευή 08 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή στο εργοστάσιο της ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε.

Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την αίθουσα συνεδριάσεων της εταιρείας μια μικρή παρουσίαση, να δουν από ψηλά ένα μεγάλο μέρος της Στερεάς Συσκευασίας εν ώρα λειτουργίας των μηχανημάτων, να ξεναγηθούν στο χώρο της παραγωγής, να δουν από κοντά πως δημιουργείται ένα πλαστικό ποτήρι από κόκκους υλικού και να ενημερωθούν πως από μια μακέτα φτιάχνεται ένα κουτί αποθήκευσης!

Στο τέλος της επίσκεψης δέχτηκαν με χαρά τα δώρα που τους είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι του τμήματος Σχεδιασμού (μια κατασκευή από χαρτόνι που θα έπρεπε να ζωγραφίσουν και μετά να συναρμολογήσουν), καθώς επίσης και κάποιες λιχουδιές!!!

Θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω τους κ.κ. Δημήτριο Κουτσοδήμο και Κωνσταντίνο Σοφό για την ευγενική χορηγία του λεωφορείου για την μετακίνηση των παιδιών.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ για την φιλοξενία που έδειξαν στα παιδιά και για την υπομονή τους στο δύσκολο έργο τους να επιβλέπουν τους μικρούς μας μαθητές μέσα στον χώρο της παραγωγικής διαδικασίας.

Η εταιρεία ΜΟΡΝΟΣ πρέπει να αναφέρουμε ότι λίγους μήνες πριν, δώρισε 1 πλήρως εξοπλισμένο Ηλεκτρονικό Υπολογιστή για τις ανάγκες του νηπιαγωγείου μας.

Επιπλέον πρόσφατα μας παραχώρησε δωρεάν, προϊόντα μιας χρήσεως (πλαστικά ποτήρια & πιάτα).


Ευχαριστώ,
Κατερίνα Σιδέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.